Ring til os i dag på +45 70 60 42 82

Lunar vs Revolut: Alt du skal vide om de populære online banker

Lunar vs Revolut

Introduktion til Lunar vs Revolut

I en verden, hvor traditionelle banker er blevet udfordret af digitale alternativer, er Lunar og Revolut to af de mest populære online banker i Europa. Med Revolut i Danmark har mange virksomheder og enkeltpersoner fået adgang til en innovativ og fleksibel bankløsning.

Men hvilken af dem passer bedst til dine behov, specielt når det kommer til erhvervskonto? I denne artikel vil vi sammenligne Lunar vs Revolut og give dig alt, du skal vide for at træffe den rette beslutning for din virksomhed. Vil du se hvilken dansk bank der er den billigste at få en erhvervskonto i? Så klik her.

Lunar: Historie og baggrund

Lunar, tidligere kendt som Lunar Way, blev grundlagt i Danmark i 2015. Siden da har virksomheden ekspanderet til hele Norden og har tiltrukket over 200.000 brugere. Lunar fokuserer på at tilbyde enkle og gennemsigtige banktjenester til både privat- og erhvervskunder og har gjort det nemt at åbne og administrere en konto via deres mobilapp.

Lunar i udlandet:

Lunar Bank, en dansk fintech-startup, har primært fokuseret på at udvide deres erhvervskontotjenester indenfor Norden og Europa. Deres mål er at tilbyde små og mellemstore virksomheder skræddersyede løsninger, der opfylder deres specifikke behov. Lunar har opnået betydelig vækst og anerkendelse for deres innovative tilgang til erhvervsbanker og digitale finansielle løsninger på tværs af regionen.

Revolut: Historie og baggrund

Revolut blev grundlagt i London i 2015 og har siden da vokset sig til en global spiller inden for fintech-industrien med mere end 15 millioner brugere verden over. Revolut tilbyder et bredt udvalg af tjenester til både privat- og erhvervskunder, herunder valutaveksling, internationale pengeoverførsler, forsikring og investering. Omkring 2019 tog Revolut Danmark med storm indenfor erhvervskonti, til især mindre og mellemstore virksomheder.

Revolut Danmark:

Revoluts indtræden på det danske marked for erhvervskonti har givet danske virksomheder adgang til en moderne og digital bankløsning. Siden lanceringen i Danmark har Revolut opnået en betydelig kundebase blandt små og mellemstore virksomheder, der værdsætter de lave gebyrer og fleksible tjenester. Revoluts tilstedeværelse i Danmark har medvirket til at forme fremtiden for virksomhedsbanker og skabe et mere konkurrencepræget marked.

Lunar vs Revolut: Prissammenligning

For at give dig et overblik over priserne for erhvervskonto hos Lunar og Revolut, har vi opstillet følgende tabel:

Bank Oprettelsesomkostninger Månedsgebyr Overførselsgebyr Samlet årlig omkostning (100 overførsler á 1000 kr.)
Lunar 0 kr. 249 kr. (Basic) / 354 kr. (Premium) 0 kr. 2.988 kr. (Basic) / 4.248 kr. (Premium)
Revolut 0 kr. 0 kr. (Gratis) / 200 kr. (Udvidet) / 850 kr. (Scale) 0 kr. (op til 5 overførsler, derefter gebyr på 1,7 kr.) 68 kr. (Gratis) / 2468 kr. (Udvidet) / 10200 kr. (Scale)

* Bemærk, at priser og vilkår kan variere og bør kontrolleres hos de respektive banker inden beslutningstagning.

 

Lunar vs revolut online banker
Lunar vs revolut online banker

Lunar vs Revolut: Fordele og ulemper

Fordele og ulemper ved Lunar

Fordele:

Skræddersyet til det nordiske marked og lokal lovgivning

Ingen gebyrer for overførsler

God kundesupport på lokalt sprog

Mulighed for at opgradere til en premium-konto for ekstra fordele

Ulemper:

Mere begrænset geografisk dækning end Revolut

Færre tjenester og produkter sammenlignet med Revolut

Fordele og ulemper ved Revolut

Fordele:

Bredt udvalg af tjenester og produkter

Gratis erhvervskskonto med mulighed for opgradering

Ingen gebyrer for internationale pengeoverførsler op til et vist antal, afhængigt af pakken du har valgt

Stort fokus på valutaveksling og internationale forretninger

Ulemper:

Gebyrer for overførsler over en vis mængde

Kundesupport er ikke nødvendigvis på lokalt sprog

Kan være mindre fokuseret på specifikke lokale krav og lovgivning

Konklusion: Lunar vs Revolut – Hvilken bank skal du vælge?

Valget mellem Lunar og Revolut afhænger af dine individuelle behov og forventninger til din erhvervskonto. Revolut har i Danmark bidraget til øget konkurrence på det finansielle marked, hvilket har gavnet kunderne. Det har Lunar så bestemt også, og i dag er det op til den enkelte at vurdere sit behov, når der skal vælges bank.

Hvis du værdsætter en bank, der er skræddersyet til det nordiske marked med lokal kundesupport og enkelhed, kan Lunar være det rette valg for dig. På den anden side, hvis du leder efter en bank med et bredt udvalg af tjenester og produkter samt fokus på internationale forretninger, kan Revolut være det bedste valg.

I sidste ende afhænger det af, hvad der er vigtigst for dig og din virksomhed. Overvej nøje de fordele og ulemper, vi har præsenteret, og husk at gøre din egen research for at sikre, at du vælger den bank, der passer bedst til dine behov.

Lad os tage en uforpligtende snak

Skal vi ringe til dig?

Digi-Tal Regnskab kontakt

Del med dit netværk

Læs andre indlæg

Årsregnskabets frist 2023
Blog

Årsregnskabets frist 2023: Undgå tvangsopløsning og bøder

Vigtigheden af at overholde årsregnskabets frist 2023 Velkommen til vodes guide, hvor vi dykker ned i alt du skal vide, for at overholde årsregnskabets frist 2023 for danske virksomheder. I en verden, hvor økonomisk præcision og rettidighed er afgørende, står årsregnskabet som et nøgleelement i enhver virksomheds drift. Denne artikel vil ikke blot oplyse dig

Læs mere »
Betalingskort til en erhvervskonto
Blog

Oprettelse af erhvervskonto: Hurtig og nem opstart for danske iværksættere

Introduktion til oprettelse af erhvervskonto Oprettelse af erhvervskonto er en af de, hvis ikke den, vigtigste ting i opstartsfasen af en ny virksomhed. Det kan være komplekst og udfordrende at finde den rigtige firmakonto, men uden den, kan du ikke få gang i din virksomhed. En erhvervskonto er en nødvendig bestanddel af enhver virksomheds finansielle

Læs mere »

Lad os tage en uforpligtende snak

Skal vi ringe til dig?

Digi-Tal Regnskab kontakt

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Eller har du nogle spørgsmål? Udfyld formularen, og vi kontakter dig.

Skriv til os

Vi svarer altid