Ring til os i dag på +45 70 60 42 82

Få Danmarks billigste erhvervskonto: Gratis top 10 liste

Billigste erhvervskonto

Introduktion til billigste erhvervskonto:

Hvordan finder du den billigste erhvervskonto? Det er vigtigt for enhver virksomhed at holde omkostningerne nede og øge indtjeningen. En af de omkostninger, som mange virksomheder overser, er gebyrerne forbundet med deres erhvervskonto. I denne artikel vil vi gennemgå de 10 billigste erhvervskonti i Danmark, og give dig tips til, hvordan du kan spare penge på din virksomheds bankomkostninger.

Vil du bare gerne se listen? Klik her og hop direkte til listen over billigste erhvervskonto

Hvad skal du overveje, når du vælger en erhvervskonto?

Før vi dykker ned i listen over de billigste erhvervskonti, er det vigtigt at forstå, hvad du bør overveje, når du vælger en erhvervskonto. Prisen er selvfølgelig en vigtig faktor, men der er også andre aspekter, du bør tage i betragtning, når du vælger firmakonto:

Sammenlign gebyrer og renter: Find den billigste erhvervskonto for din virksomhed

For at finde den billigste erhvervskonto, er det vigtigt at sammenligne gebyrer og renter mellem forskellige banker. Overvej ikke kun de årlige gebyrer, men også transaktionsomkostninger, betalingsgebyrer og eventuelle skjulte omkostninger. Det er vigtigt at finde en erhvervskonto, der passer til dine specifikke behov og samtidig er økonomisk fordelagtig.

Den billigste erhvervskonto skal også have netbank og mobilbank muligheder

Vælg en erhvervskonto med brugervenlige digitale løsninger. Den billigste erhvervskonto bør også have effektive og brugervenlige digitale løsninger, såsom netbank og mobilbank. Disse platforme giver dig mulighed for at holde styr på din virksomheds økonomi døgnet rundt og udføre transaktioner uden besvær. Sørg for at vælge en bank, der tilbyder sikre og pålidelige digitale løsninger.

Betalings- og overførselstjenester: Vurder omkostningerne og bekvemmeligheden ved transaktioner

Den billigste erhvervskonto bør også tilbyde omkostningseffektive og bekvemme betalings- og overførselstjenester. Det kan inkludere hurtige og billige overførsler, både nationalt og internationalt, samt adgang til forskellige betalingsløsninger såsom betalingskort og mobile betalingsløsninger. Vurder de forskellige muligheder og vælg en erhvervskonto, der gør det let og billigt at håndtere betalinger.

Kundeservice og rådgivning

Prioriter kvaliteten af bankens support og vejledning. Selvom den billigste erhvervskonto er vigtig, må man ikke undervurdere vigtigheden af god kundeservice og rådgivning. En bank, der tilbyder personlig og professionel support, kan hjælpe dig med at træffe de rette økonomiske beslutninger og optimere din virksomheds økonomi. Vælg en bank, der både tilbyder konkurrencedygtige priser og en høj grad af kundeservice.

Bankafstemning

Er bankafstemning gjort nemt i banken? Kan den integreres med dit regnskabssystem. Bankafstemning er noget af det vigtigste ved bogføring. Det kan du læse her: 10 tips til at foretage fejlfri bankafstemning og forbedre økonomisk overblik

Billigste erhvervskonto til virksomheder
Billigste erhvervskonto til virksomheder

Her er en kombineret liste med beskrivelser af bankerne og deres priser for bankens billigste erhvervskonto:

  1. Lunar Bank: Lunar tilbød i starten en gratis erhvervskonto for nystartede virksomheder med deres Lunar Business Free plan. Det gør de dog ikke mere, men de er stadig en yderst konkurrencedygtig bank. Deres priser starter nu fra 249 kr./md.
  2. Revolut: Som en moderne online bank, tilbyder Revolut Business konti fra helt gratis op til 1.000 kr./md., afhængig af virksomhedens behov og ønskede funktioner. Skal du have betalingskort med, er der dog et månedligt gebyr, som også indeholder mange andre fordele.
  3. Wise (tidligere TransferWise): Wise tilbyder gratis oprettelse af erhvervskonti og fokuserer på lave gebyrer for valutaomregning og overførsler, som typisk ligger mellem 0,5% og 2% af beløbet.
  4. Danske Bank: En af Danmarks største banker, Danske Bank, tilbyder erhvervskonti med gebyrer fra omkring 100 kr./md., afhængigt af virksomhedens størrelse og behov.
  5. Jyske Bank: Med en række erhvervsløsninger tilpasset forskellige virksomheder, tilbyder Jyske Bank erhvervskonti fra omkring 150 kr./md.
  6. Nykredit: Nykredit tilpasser deres erhvervskonti til virksomhedens størrelse og behov, og priserne starter fra omkring 200 kr./md.
  7. Nordea: Som en af Nordens største banker, tilbyder Nordea erhvervskonti fra omkring 150 kr./md., afhængig af virksomhedens størrelse og behov.
  8. Sydbank: Sydbank tilbyder skræddersyede erhvervsløsninger, og deres grundlæggende erhvervskonti starter fra omkring 125 kr./md.
  9. Spar Nord: Med en række forskellige erhvervsløsninger, tilbyder Spar Nord erhvervskonti fra omkring 100 kr./md., baseret på virksomhedens behov.
  10. Arbejdernes Landsbank: Arbejdernes Landsbank har forskellige erhvervsløsninger og deres grundlæggende erhvervskonto setup kan koste fra 175 kr./md.

Her er en oversigt over hver banks samlede omkostninger ved 100 overførsler af 1000 kr. pr. stk om året

Bankens navn Månedsgebyr Overførselsgebyr Samlet årlig omkostning (100 overførsler á 1.000 kr.)
Danske Bank 100 kr. 1,50 kr.        1.200 kr.
Nordea 150 kr. 2 kr.        1.800 kr.
Jyske Bank 150 kr. 1,75 kr.        1.800 kr.
Sydbank 125 kr. 2 kr.        1.500 kr.
Nykredit 200 kr. 2,50 kr.        2.400 kr.
Spar Nord 100 kr. 1,50 kr.        1.200 kr.
Arbejdernes Landsbank 175 kr. 2,25 kr.        2.100 kr.
Lunar Bank 249 kr. 0 kr.        2.988 kr.
Revolut 0 kr. 5 første overførsler er gratis, herefter 1,7 kr. pr. stk.             68 kr.
Wise 0 kr. 4,1 kr.           410 kr.

Bemærk, at disse priser og gebyrer er vejledende og kan variere afhængigt af din virksomheds specifikke behov og aftaler med den pågældende bank. Det anbefales altid at kontakte banken direkte for at få de mest opdaterede og nøjagtige oplysninger for deres firmakonto med laveste pris.

Senest opdateret 30/04-2023

Tips til at få den billigste erhvervskonto

Ud over at vælge den rigtige erhvervskonto, er der også andre måder, hvorpå du kan spare penge på din virksomheds bankomkostninger:

Forhandle med din bank

Mange banker er villige til at forhandle om priser og gebyrer, især hvis du kan vise dem, at du har et bedre tilbud fra en konkurrent. Vær ikke bange for at spørge om rabatter eller særlige tilbud, da dette kan føre til betydelige besparelser.

Hold øje med kampagnetilbud

Banker tilbyder ofte kampagnetilbud og rabatter til nye erhvervskunder. Hold øje med disse tilbud, og skift bank, hvis du finder et tilbud, der er bedre end din nuværende erhvervskonto.

Undgå unødvendige gebyrer

Overtræksgebyrer, kontantafhentningsgebyrer og valutaomregningsgebyrer er blot nogle af de ekstra omkostninger, der kan opstå, hvis du ikke passer på. Læs din banks gebyrstruktur grundigt, og vær opmærksom på, hvilke tjenester der koster ekstra, så du kan undgå unødvendige gebyrer.

Optimer din likviditetsstyring

En god likviditetsstyring kan hjælpe dig med at undgå dyre overtræk og renteudgifter. Sørg for at holde styr på dine indtægter og udgifter, og lav en likviditetsprognose, så du ved, hvornår du skal overføre penge mellem konti eller trække på din kassekredit.

Konklusion

At finde den billigste erhvervskonto i Danmark er afgørende for at holde dine virksomhedsomkostninger nede og øge din indtjening. I denne artikel har vi gennemgået de 10 billigste erhvervskonti i Danmark og givet dig tips til, hvordan du kan spare penge på din virksomheds bankomkostninger. Ved at vælge den rigtige bank, sammenligne priser og gebyrer, og optimere din likviditetsstyring, kan du sikre, at din virksomhed får mest muligt ud af din erhvervskonto.

Husk, at det ikke kun handler om prisen – det er også vigtigt at vælge en bank, der tilbyder de rigtige tjenester og support til din virksomhed. Gør din research, og vælg en bank, der opfylder dine behov og hjælper dig med at nå dine forretningsmål.

Du er velkommen til at give et kald på +45 70 60 42 82 eller skrive til morten@digi-tal.dk hvis du gerne vil have hjælp.

Lad os tage en uforpligtende snak

Skal vi ringe til dig?

Digi-Tal Regnskab kontakt

Del med dit netværk

Læs andre indlæg

Ã…rsregnskabets frist 2023
Blog

Årsregnskabets frist 2023: Undgå tvangsopløsning og bøder

Vigtigheden af at overholde årsregnskabets frist 2023 Velkommen til vodes guide, hvor vi dykker ned i alt du skal vide, for at overholde årsregnskabets frist 2023 for danske virksomheder. I en verden, hvor økonomisk præcision og rettidighed er afgørende, står årsregnskabet som et nøgleelement i enhver virksomheds drift. Denne artikel vil ikke blot oplyse dig

Læs mere »
Betalingskort til en erhvervskonto
Blog

Oprettelse af erhvervskonto: Hurtig og nem opstart for danske iværksættere

Introduktion til oprettelse af erhvervskonto Oprettelse af erhvervskonto er en af de, hvis ikke den, vigtigste ting i opstartsfasen af en ny virksomhed. Det kan være komplekst og udfordrende at finde den rigtige firmakonto, men uden den, kan du ikke få gang i din virksomhed. En erhvervskonto er en nødvendig bestanddel af enhver virksomheds finansielle

Læs mere »

Lad os tage en uforpligtende snak

Skal vi ringe til dig?

Digi-Tal Regnskab kontakt

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Eller har du nogle spørgsmål? Udfyld formularen, og vi kontakter dig.

Skriv til os

Vi svarer altid