Ring til os i dag på +45 70 60 42 82
Marija Marelja
Marija Marelja
1678652704
Min virksomhed er stadig relativ nystartet, og økonomi er ikke min stærke side, så det er en rigtig stor hjælp for mig at kunne give afkald på den del. Uden bekymring for om jeg gør det rigtigt eller forkert.
Emilie Verdoes Johannesen
Emilie Verdoes Johannesen
1682538678
Digi-Tal leverer virkelig en god service, og jeg vil varmt anbefale dem til andre. Føler mig i trygge hænder selvom jeg har givet afkald på mit bogholderi og regnskab. 🙏🏻☺️
99ploko
99ploko
1689772510
Vi har fået hjælp til at sætte en erhvervskonto op til vores virksomhed. Det tog noget mere tid end forventet men alt lykkes i sidste ende og vi er meget tilfredse! Tak for hjælpen 🙂
Ulla-Mai Komi
Ulla-Mai Komi
1680606548
Jeg vil klart anbefale deres service til andre, der har brug for professionel og pålidelig hjælp med deres bogholderi. Jeg benytter deres bogføringspakke, og har derudover fået hjælp til andre mindre finansielle opgaver løbende. Jeg er meget tilfreds med resultatet.
Tulle Christiane Petersen
Tulle Christiane Petersen
1679993807
Jeg tog fat i Digi-Tal pga en deadline tæt på med momsindberetning og de lavede arbejdet på ingen tid. Jeg var super tilfreds med deres hjælp og blev kunde bagefter så nu laver de mit bogholderi. Og jeg er pænt tilfreds med ikke at skulle betale ligeså meget mere for mit revisorarbejde! Og de har hjulpet med at få det hele overført. Jeg takker herfra
Neeka Hasan
Neeka Hasan
1699021289
Thorbjørn Black
Thorbjørn Black
1687186691
Bruger Digi-Tal til bogføring og årsregnskab i både mit holding og driftsselskab. Der har ikke været nogle problemer undervejs og det har kørt som det skulle.
Kathrine Andersen
Kathrine Andersen
1683740817
Er glad for Digi-Tal og deres service indtil videre. Hurtig svartid og god vejledning både på telefon og mail 🙂
Patrick Rosengren
Patrick Rosengren
1678955709
De har super kundeservice så vi altid kan få svar på vores spørgsmål og vi modtager reminders når vi ikke lige har fået leveret det aftalte så der altid er styr på sagerne. Kan varmt anbefale dem.
Pauline Zrz
Pauline Zrz
1699084480
Jeg kontaktede firmabasen Digi-Tal for et par måneder siden for at få hjælp til en individuel konto. En jeg manglede. De var super effektive til hurtigt at finde en til mig. Der blev oprettet en virksomhedskonto til mig, og alt fungerer præcis som det skal. Dialogen med dem var jævn og meget ligetil gennem hele processen, og deres produktionsteam var gode til at besvare mine spørgsmål. Jeg kan klart anbefale virksomhedens base. og hvis du har svært ved at åbne en erhvervskonto gennem en dansk bank. Morten og Daniella er mennesker, man kan stole 100 gange på uden problemer. Jeg anbefaler klart dette firma Digital-talJeg kontaktede firmabasen for et par måneder siden for at få hjælp til en individuel konto. En manglede jeg De var super effektive til hurtigt at finde en til mig. Der blev oprettet en virksomhedskonto til mig, og alt fungerer præcis som det skal. Dialogen med dem var uden problemer og meget direkte.klar anbefales her fra. vis man har problemer med at få en erhvervskonto her i danmark så kontakt Morten fra digi-tal så er du i hverfald i rette hænder.Mvh Luga og ivan
Jan Vangsø Andersen
Jan Vangsø Andersen
1690881266
Efter at have undersøgt diverse tilbud om udarbejdelse af årsregnskab samt årsrapport var jeg ikke i tvivl om valget. Morten fra Digi-Tal Aps har ført mig trygt og sikkert gennem processen med udarbejdelse af årsregnskab, årsrapport samt indsendelse til Erhvervsstyrelsen.Der har været plads til at stille spørgsmål undervejs og jeg har på intet tidspunkt følt mig efterladt med tvivl eller usikkerhed, selvom det er mit første årsregnskab med eget Aps. Digi-Tal Aps har bevist sig en tillidsfuld og professionel samarbejdspartner, de yder en meget personlig kundeservice til en meget konkurrencedygtig pris og får mine varmeste anbefalinger. Jan V. Andersen, Tkeout Aps
Steven Ziya Solfjeld Güngör
Steven Ziya Solfjeld Güngör
1679256187
Super service og deadlines som bliver overholdt hver gang. Stor anbefaling herfra.
Lars Holmen Tvergaard
Lars Holmen Tvergaard
1681362296
Efter at have haft en dårlig oplevelse med den virksomhed der tidligere tog sig af mit bogholderi, var jeg skeptisk over for at tage fat i Digi-Tal. Men efter flere snakke frem og tilbage har vi fundet vejen frem. Jeg har ikke fortrudt det en eneste gang - de har været professionelle og haft opmærksomhed på detaljen. Sætter pris på de løbende opdateringer.
Johan Hansson
Johan Hansson
1686037200
Upprättade ett företagskonto till min ApS med hjälp av Digi-Tal. Enkel och snabb process.
×
js_loader

Digi-Tal Regnskabs historie

Du styrer din virksomhed. Vi styrer regnskabet.

Digi-Tal ApS blev stiftet i april 2020, men det betyder ikke, at vores historie startede der.

Faktisk startede den flere år før Digi-Tal blev registreret ved Erhvervsstyrelsen, da co-founder og CEO Morten stiftede sin første virksomhed og selv løb ind i de udfordringer, det også bringer at starte egen virksomhed. Der dukkede pludselig mange spørgsmål op, såsom “Hvilke deadlines skal overholdes i år?”, “Får man fuldt fradrag for en cykel?” og “Hvad er mine muligheder, når banken afviser at give mig en erhvervskonto?”. Mulighederne var dengang ekstremt dyre og besværlige.

Dengang var det ikke unormalt, at en revisor sendte en regning på 20.000 for at besvare nogle få spørgsmål samt skrive en enkelt erklæring, og advokaten endte nemt på det dobbelte for en ejeraftale eller et stiftelsesdokument.

Velkommen Digi-Tal

Det er netop de udfordringer, vi er sat i verden for at gøre op med. Hos Digi-Tal bruger vi den nyeste teknologi og software for at sikre, at så mange arbejdsgange som muligt er automatiserede, samt at vores kunder altid har adgang til den nødvendige information og data. Det gør os nemlig samtidig i stand til at gøre det til en yderst overkommelig pris.

Siden stiftelsen i april 2020 har vi haft fornøjelsen af at arbejde sammen med mange forskellige kunder fra en række forskellige brancher. Vores primære kunder er SMV-segmentet. Det er den slags virksomheder, vi selv kommer fra, og derfor var det naturligt for os at specialisere os i at hjælpe netop denne type virksomheder med deres bogføring og revision. Vores ekspertise gør det derfor muligt for vores kunder at fokusere på deres kerneforretning, mens vi tager os af de administrative opgaver.

Tillid og professionalisme er afgørende for vores kunder, og derfor er vi altid åbne og ærlige i vores kommunikation. Vi er stolte af vores arbejde, og det er vores fornemmeste opgave, at vores kunder føler sig trygge, når de overlader deres bogføring og revision til os. Vi arbejder hver dag hårdt for at sikre, at alle vores kunder modtager den bedste service og rådgivning.

Hvis du er interesseret i at arbejde sammen med os, er du mere end velkommen til at kontakte os i bunden af siden. Vi ser frem til at hjælpe dig med alle dine bogførings- og revisionsbehov.

Digi-Tal regnskab team
Regnskabsservice

Det er vigtigt at regnskabet bliver lavet korrekt, for at din virksomhed kan køre optimalt.

En enkel regnskabsløsning med en fast pris er nøglen til en sund virksomhed. Ved at have en fast månedlig ydelse undgår du overraskelser. Du ved hvad du betaler for, og du ved hvad du får.

Dårlig bogføring er derimod dyrt. Et enkelt forkert bogført bilag eller et ukorrekt indleveret årsregnskab kan koste rigtig mange penge. Du kan gå glip af fradrag eller få bøder fra Skattestyrelsen.

Digi-Tals eksperter har styr på frister og lovgivning. Således undgår du overraskelser.

Lad os tage en uforpligtende snak

Skal vi ringe til dig?

Digi-Tal Regnskab kontakt

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Eller har du nogle spørgsmål? Udfyld formularen, og vi kontakter dig.

Skriv til os

Vi svarer altid