Ring til os i dag på +45 70 60 42 82

Mange kan ikke få erhvervskonto – Det her skal du gøre i 2023

Kort til en person der kan ikke få erhvervskonto

Du kan ikke få erhvervskonto – Her er hvad du skal gøre i 2023

Du er nok landet her, fordi du er iværksætter, men du kan ikke få erhvervskonto. Vil du bare gerne have hjælp til erhvervskonto? Så tryk her. Så hjælper vi dig. Vil du selv finde din firmakonto? Så læs hele vores guide herunder, med vores bedste tips og tricks til hvordan du kan få en hurtig erhvervskonto, ligemeget om du har en enkeltmandsvirksomhed eller et ApS. Hvis du følger den slavisk fra A-Z, burde du kunne oprette en firmakonto – helt uden hjælp fra hverken os eller andre revisorer.

Det kan også være du allerede har søgt adskillige steder, og stadig ikke har fået en erhvervskonto. Men bare rolig. Alt håb er ikke ude. Hvis det er tilfældet, kan vi med 99% sandsynlighed stadig hjælpe dig. Klik her, og udfyld kontaktformularen. Så ringer vi hurtigst muligt, og finder ud af om vi kan hjælpe dig til en firmakonto.

Først skal vi lige slå det fast med syvtommer søm: Du er ikke alene. Mange danske virksomheder står over for den samme udfordring. Denne artikel vil guide dig gennem processen og give dig nøglen til, hvordan du kan sikre at du kan få en erhvervskonto i 2023. Som rådgiver, der har erfaring med at hjælpe utallige iværksættere, med at få deres erhvervskonto, vil jeg dele mine bedste tips og tricks til, hvordan du kan overkomme de udfordringer, du møder på vejen. Op mod 20% af alle erhvervsdrivende kan ikke få erhvervskonto, viser tal fra SMVDanmark. Vi har 100% succesrate med at få åbnet firmakonti til vores kunder, ved at følge denne guide.

Op til 20% kan ikke få erhvervskonto

Først og fremmest er det vigtigt at forstå, hvorfor du har svært ved at få en erhvervskonto. Når du har klarhed over de hindringer, der står i din vej, kan du begynde at tage skridt mod at overvinde dem. Uanset din situation, vil denne artikel give dig de værktøjer, du har brug for, for at få oprettet en erhvervskonto til din virksomhed. Mange kunder der kommer til os, har også allerede prøvet at få hjælp til erhvervskonto. Det beviser bare, at med den rette rådgiver på siden, er det muligt for stort set alle at få en bank. Det kan også være du stadig er i den indledende fase af at starte din virksomhed og vil undgå de faldgruber, som andre iværksættere ofte møder. Hvis det er tilfældet, så læs videre her.

Mange iværksættere kan ikke få erhvervskonto – Her er grunden

Lad os lige gøre det klart først. Mange kan ikke få erhvervskonto. Du er ikke den eneste. Der er flere faktorer, der kan påvirke dine muligheder for at få en erhvervskonto. Det er alt fra den type branche, du opererer i, til de dokumentationskrav, som bankerne stiller. Nogle kan ikke få erhvervskonto bare fordi de er nye iværksættere. Andre har konkurser eller RKI bag sig. Nogle brancher vil være tvunget til at få hjælp til erhvervskonto. At forstå disse udfordringer er det første skridt i processen med at overvinde dem.

Kontoudskrift fra firmakonto
Erhvervskonto udskrift

Nogle brancher kan ikke få erhvervskonto

Der er nogle forskellige brancher, der normalt ikke kan få erhvervskonto. Det inkluderer, men begrænser sig ikke til:

 1. Kryptovaluta
 2. Gambling og betting
 3. Våbenhandel
 4. Tobaksindustrien
 5. Bestemte former for investeringsvirksomheder.
 6. Voksen industrien
 7. Kontant-tunge brancher, såsom solcentre osv.

Der er forskellige årsager for de forskellige brancher. Nogle fordi der ikke kan føres hvidvask kontrol. Andre fordi det etisk ikke er i overensstemmelse med bankens retningslinjer. Nogle helt andre pga. den høje konkursrate i brancherne. I mange tilfælde vil det kunne lade sig gøre med den rette hjælp, men det er dog ikke alle der vil kunne få en firmakonto. Vi hjælper altid på en no cure no pay ordning, således man kun betaler for hjælpen, hvis man får en erhvervskonto.

Hvis du ikke er i en af de brancher, men f.eks. er i en af følgende, kan du i 99% af tilfældene godt få åbnet en erhvervskonto:

 • Webshop
 • Fysisk butik
 • Behandler (Frisør, massør eller lignende)
 • Håndværker (Maler, tømrer eller lignende)
 • Restaurant
 • Vikarburea
 • Rengøring
 • Bilvask
 • Eller lignende brancher

Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakt os. Vi har stor erfaring, og har 100% succesrate med at få åbnet en erhvervskonto til vores kunder. Hvis vi ikke kan løse dit problem, er det gratis.

Mange kan ikke få erhvervskonto pga. hvidvaskloven

Bankerne er underlagt strenge reguleringer for at forhindre hvidvask af penge, hvilket er kendt som Hvidvaskloven. Hvis din virksomhed har et komplekst ejerskab, udenlandske transaktioner, eller opererer i en branche med høj risiko for hvidvaskning, kan du blive underlagt en strengere kontrolproces. Denne proces kan være tidskrævende og kræver ofte yderligere dokumentation, hvilket kan gøre det sværere at få en erhvervskonto. Her kan det betale sig at få hjælp til erhvervskonto af en registreret revisor. Det kommer vi tilbage til senere.

Utilstrækkelig dokumentation kan også ødelægge dine chancer

Når du ansøger om at få oprettet en erhvervskonto, skal du kunne fremlægge en række dokumenter for at bevise din virksomheds legitimitet og økonomiske stabilitet. Disse dokumenter kan omfatte alt fra en forretningsplan og budgetter til finansielle rapporter og registreringspapirer. Hvis du ikke er i stand til at fremlægge tilstrækkelig dokumentation, eller hvis dokumenterne ikke opfylder bankens krav, kan din ansøgning om en firmakonto blive afvist. Hvis du ikke er så skarp i budgetter og forretningsplaner, kan det være en rigtig god idé at få hjælp af en med erfaring indenfor området.

Ejerens historik med konkurs og dårlig økonomi

En anden faktor, der kan påvirke din evne til at få en erhvervskonto til din virksomhed, er ejerens personlige økonomiske historik. Hvis du som ejer tidligere har været involveret i konkurs, eller hvis du har en historik med dårlig kredit, og eksempelvis er registreret i RKI, kan dette være et rødt flag for bankerne. Hvis du er i tvivl, kan du tjekke det her. De kan opfatte dig som en større risiko og være mere tilbageholdende med at åbne en erhvervskonto for din virksomhed. Hvis du er registreret i RKI og har brug for en konto, er alt håb dog ikke ude. Vi kan stadig hjælpe dig med at finde en erhvervskonto til dig. Endda en bank med dansk konto og registreringsnummer, som kan registreres som virksomhedens NemKonto. Kontakt os i dag for en uforpligtende snak.

Corona-pandemien og krigen mellem Rusland og Ukraine

Eksterne faktorer, såsom Corona-pandemien og krigen i øst har haft en enorm indvirkning på den globale økonomi, og det har ikke været uden konsekvenser for iværksættere og små virksomheder. Det har betydet, at langt flere ikke kan få en erhvervskonto end tidligere. Mange banker har skærpet deres krav, så det er sværere at få erhvervskonti, i lyset af de økonomiske usikkerheder, der følger sådanne hændelser. Derudover kan nogle brancher, der er blevet hårdt ramt af pandemien, som f.eks. rejse- og underholdningsindustrien, finde det endnu sværere at få en ny erhvervskonto. I sidste ende kan udefrakommende faktorer altså også gøre at du ikke kan få en bankkonto til dit firma.

Flere kan ikke få erhvervskonto end tidligere

I de senere år er det blevet mere udfordrende for iværksættere at få en firmakonto. Strammere reguleringer, økonomisk usikkerhed, pandemier, krig på kontinentet og bankernes øgede forsigtighed over for nye virksomheder har alle bidraget til denne situation. Men selvom det kan være sværere at få en erhvervskonto i dag end tidligere, er det ikke umuligt. Med den rigtige forberedelse og strategi kan du øge dine chancer for at få en erhvervskonto.

Skilt udenfor en dansk bank
Iværksættere kan ikke få erhvervskonto Danske banker vil ikke altid hjælpe

Her er metoden du skal bruge til at få en erhvervskonto:

Så, du kan ikke få erhvervskonto, og efter at have læst ovenstående ved du nu hvorfor. Nu er der en række trin, du kan tage for at forbedre dine chancer. Dette omfatter at forstå og imødekomme bankernes krav, forberede den nødvendige dokumentation, og at få hjælp til at få en erhvervskonto fra en professionel, hvis det er nødvendigt.

Nærstuder bankens krav

Det første skridt når du ikke kan få en erhvervskonto, er at studere bankens krav nøje. Disse krav kan variere fra bank til bank, men generelt vil de omfatte ting som forretningsplan, finansielle rapporter, oplysninger om virksomhedens ejerskab, personlig økonomi, samt et par tricks du kan læse herunder. Ved at sikre, at du har alle de nødvendige dokumenter klar, og at de opfylder bankens krav, kan du øge dine chancer for at få en erhvervskonto. Derudover virker det samme her, som i alle andre situationer også: Hårdt arbejde. Jo flere banker du rækker ud til, jo større er sandsynligheden for succes.

Dokumentationskrav

Banker har en række dokumentationskrav, der skal opfyldes, før de kan åbne en erhvervskonto for din virksomhed. Disse krav er designet til at beskytte banken mod risiko og til at sikre overholdelse af lovgivningen. Dokumentationskravene kan omfatte ting som registreringsdokumenter for virksomheden, identitetsdokumenter for ejerne og ledelsen, og bevis for virksomhedens driftssted. Det er vigtigt at sikre, at alle disse dokumenter er i orden og opdaterede, før du ansøger om en erhvervskonto. Herunder er en liste af de hyppigste dokumentationskrav bankerne vil spørge om:

 • ID med billede på – Oftest kørekort eller pas
 • Bopælsattest – Kan være sygesikring og en elregning, der viser din nuværende adresse
 • Forretningsplan
 • Budgetter (Etablerings-, drifts– og likviditetsbudget)
 • Ejerbog
 • Virksomhedsinfo (Fra CVR.dk)
 • 3 seneste lønsedler
 • Oversigt over dine private bankkonti samt konti til andre virksomheder du ejer
 • Fuldt overblik over pensionsmidler
 • Oversigt over gæld
 • Lånebeviser (Oftest kun hvis du har lånt penge til virksomheden)
 • De 2 seneste skatteopgørelser samt nyeste forskudsopgørelse
 • Privat budget for husstanden (Enten separat eller som del af forretningsplanen)
 • Dine andre virksomheders årsregnskaber

En af fordelene ved at få hjælp til erhvervskonto, er at din rådgiver ofte kan lave og samle dokumentationen nøjagtigt som banken ønsker det, og derved optimere sandsynligheden for at banken vil oprette en erhvervskonto til din virksomhed.

Personlig økonomi

Din personlige økonomi vil ofte også spille en rolle i din evne til at få en erhvervskonto. Der var f.eks. en virksomhedsejer der kom til os, da hun blev informeret om, at hun kan ikke få erhvervskonto, før hendes gæld var nedbragt. Bankerne kan se på din personlige kredit historik, din gældsbelastning og din evne til at stille sikkerhed. Hvis du har en stærk personlig økonomi, kan det øge dine chancer for at få en erhvervskonto. Det er derfor vigtigt at holde styr på din personlige økonomi og søge rådgivning, hvis du har problemer. Mange i RKI kan ikke få erhvervskonto selv, og skal have professionel hjælp til at løse udfordringen. Kontakt os i dag hvis du har behov for hjælp til erhvervskonto – Vi kan næsten altid få en bankkonto til dig og din virksomhed. Også selvom du er registreret i RKI eller har konkurser bag dig.

Forretningsplaner og budgetter

Endelig spiller din forretningsplan og dine budgetter en afgørende rolle i din ansøgning om en erhvervskonto. Bankerne vil gerne se, at du har en solid plan for din virksomhed og en klar forståelse for dine finansielle behov. Din forretningsplan bør omfatte en detaljeret beskrivelse af din virksomhedsmodel, dine mål og dine strategier for at nå disse mål. Dine budgetter bør vise, hvordan du planlægger at styre dine indtægter og udgifter. Ved at præsentere en stærk forretningsplan og realistiske budgetter, kan du overbevise banken om, at din virksomhed er en god investering.

 

Betalingskort i pung til en erhvervskonto
Du skal have en erhvervskonto for at få et betalingskort

Andre tips og tricks til at få erhvervskonto

Udover de dokumentationskrav, vi har diskuteret, er der andre vigtige krav, som du nogle gange skal opfylde for at få en erhvervskonto. Disse inkluderer at sikre, at der ikke er skjulte medejere i din virksomhed, og at du er i stand til at drive din virksomhed kontantløst. Nogle gange vil det også hjælpe, hvis du har en revisor tilknyttet din virksomhed.

Der må ikke være skjulte ejere

Du kan ikke få erhvervskonto, hvis der er skjulte ejere i virksomheden. Bankerne skal kende alle de personer, der har en betydelig indflydelse eller ejerskab i virksomheden, herunder skjulte medejere. Dette skyldes, at skjult ejerskab kan være et tegn på økonomisk svindel eller hvidvaskning af penge. For at opfylde dette krav skal du sikre, at alle ejere og ledere er korrekt identificeret i din virksomheds dokumenter, og at der ikke er nogen skjulte medejere. Du kan ikke få en erhvervskonto hvis du har skjulte ejere, så du kan lige så godt være ærlig fra starten. Banken skal nok finde ud af det, på et tidspunkt.

Kontanter kan give problemer

En anden faktor, der kan gøre at du ikke kan få en erhvervskonto, er at du har planer om at tage imod eller bruge mange kontanter. Selvom det ikke altid er eksplicit krævet, ser mange banker gerne, at virksomheder har systemer på plads for kontantløse betalinger. De må dog ikke sige det til dig, hvorfor det ofte er et skjult krav. Dette er ikke kun praktisk i en stadig mere digital verden, men det er også en måde at mindske risikoen for hvidvask af penge. Hvis din virksomhed ikke allerede har systemer for kontantløse transaktioner, kan det være værd at overveje at indføre dem. Det kan være et system som Zettle, der er nemt at oprette og bruge.

Revisorer (Delvis krav)

At have en revisor kan også forbedre dine chancer for at bankerne vil lade dig oprette en erhvervskonto. Nogle banker, såsom Sydbank og Jyske Bank, har det som et ufravigeligt krav, selv for enkeltmandsvirksomheder. Det står ingen steder, men hvis man har arbejdet med det længe, ved man hvad de forskellige banker kræver. Selvom det ikke er et formelt krav for alle banker, kan en revisor også give ekstra troværdighed til din virksomhed og hjælpe med at sikre, at dine finansielle oplysninger er korrekte og up-to-date. Grunden til dette er, at en revisor skal tjekke de samme ting som en bank skal. Derfor kan bankens opgave blive meget nemmere, hvis der allerede er én kontrolinstans på plads, før dem. En revisor kan også yde assistance med firmakontoen, blandt andet ved at forberede de nødvendige dokumenter og give råd om, hvordan du kan forbedre dine chancer for at få en erhvervskonto.

Ansøg hos flere banker

Hvis du ikke kan få en firmakonto, kan det være værd at ansøge hos flere banker. Hver bank har forskellige krav og vurderingskriterier, så det, der kan være en dealbreaker for én bank, er måske ikke et problem for en anden. Det kan være ekstremt hårdt arbejde, og meget trættende, at skulle søge hos mange banker, samt navigere i de forskellige krav. Men det siger sig selv, at hvis du søger hos 20 i stedet for 1, har du større sandsynlighed for at få åbnet en business konto. Det er også noget vi hjælper med. Du er velkommen til at kontakte os hvis du overvejer at få hjælp til opgaven.

Ansøg personligt – IKKE på mail

Jeg har hørt fra flere iværksætterkolleger, at de kan ikke få erhvervskonto, da de får et nej på mail, eller slet intet svar. Et godt råd jeg altid giver dem: Drop de forskellige ansøgningsformularer på bankernes hjemmeside. Hvis du gerne vil have en erhvervskonto, skal du gribe knoglen, og ringe til de forskellige erhvervsrådgivere eller erhvervskundechefer. Det giver dig nemlig langt bedre chancer. Banken vægter selvfølgelig tal, dokumenter og alle de førnævnte ting højt, men de vægter også den personlige relation. Hvis du er en ambitiøs mand eller kvinde, skal det skinne igennem. Det er svært at gøre i en mail, desværre. Derfor er et godt råd, til dig der ikke kan få erhvervskonto, at du skal ringe til rådgiveren direkte. Det giver dig også en anden fordel – nemlig at du ofte her vil få en forklaring hvis du får et afslag. På den måde står du langt stærkere, næste gang du skal tale med en rådgiver som du skal overbevise om at åbne en erhvervskonto til netop dig.

Du kan ikke få erhvervskonto: Kort opsummering

At få en erhvervskonto kræver grundig forberedelse og tålmodighed. Start med at undersøge bankernes krav og forberede de nødvendige dokumenter. Tag hånd om din personlige økonomi og forstå din virksomheds branche. Vær transparent med hensyn til virksomhedens ejerskab, og sørg for at din virksomhed kan håndtere kontantløse transaktioner. Sidst, skal du sørge for at tage personlig kontakt. Overvej at få hjælp fra en rådgiver til processen, og ansøg hos så mange banker som muligt for at øge dine chancer for godkendelse.

 

Kvinde giver hjælp til erhvervskonto ved at lave budgetter til virksomhed
Kan du ikke få erhvervskonto Lav et gennemarbejdet budget og forretningsplan

Flere kan ikke få erhvervskonto fordi de ikke kan opfylde bankernes krav

Mange nyetablerede virksomheder står over for den udfordring, at de kan ikke få erhvervskonto på grund af manglende historik. Selvom du gør dit bedste, er det ikke altid garanteret, at du kan opfylde bankernes krav til en erhvervskonto. Der kan være mange grunde til dette, herunder komplekse lovkrav, en udfordrende økonomisk situation, eller simpelthen at du er ny i erhvervslivet. Men fortvivl ikke, der er stadig muligheder for dig.

Alternativer til danske erhvervskonti

Du kan stadig ikke få en erhvervskonto hos en dansk bank, men bare rolig, der er flere alternative løsninger. For eksempel kan du overveje at oprette en erhvervskonto hos en international bank, der tilbyder tjenester i Danmark. Nogle fintech virksomheder tilbyder også erhvervskonti med forskellige features, der kan være attraktive for iværksættere. Banker som Lunar og Revolut er i de seneste år blevet meget populære. Hvis du er i tvivl om hvilken af de 2 der passer bedst til din virksomhed, kan du læse vores guide Lunar vs. Revolut.

Husk, at du altid bør undersøge mulighederne grundigt og overveje, hvilken løsning der passer bedst til din virksomheds behov. Udfordringen ved Revolut er, at deres erhvervskonti ikke har dansk konto + reg nr. Det betyder blandt andet at det koster penge at overføre til og fra kontoen, hvis det gøres som bankoverførsler. Den nyeste spiller på markedet er Bankingcircle. De tilbyder dansk konto + reg nr., men har desværre ikke betalingskort, girobetaling samt overførselsservice, hvilket kan være en dealbreaker for mange virksomheder.

Hvad koster en erhvervskonto?

Erhvervskonti varierer i pris afhængigt af den valgte bank og de tjenester, der er inkluderet i kontoen. Nogle banker opkræver et månedligt gebyr, mens andre tager betaling for hver enkelt transaktion. Her er en hurtig gennemgang af nogle omkostninger, du kan forvente. Hvis man ikke kan få en erhvervskonto, kan man nogle gange heller ikke være selektiv ift. hvad man vil betale, så bankerne med færre krav, vil også ofte være dyrere.

Traditionelle danske erhvervskonti

Traditionelle danske erhvervskonti tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder lån, kreditkort og investeringsmuligheder. Priserne varierer, men du kan forvente at betale mellem 100 til 500 DKK om måneden. Gebyrer for transaktioner kan også gælde. Husk, at yderligere omkostninger kan opstå, hvis du har brug for yderligere tjenester som for eksempel valutaveksling eller internationale overførsler.

Online danske firmakonti

Online danske firmakonti er en mere moderne løsning og kan være en billigere mulighed, især for mindre virksomheder. Disse konti er ofte meget billigere, med priser, der starter fra omkring 50 DKK om måneden, og går op til 400 DKK pr. måned. De tilbyder også en bred vifte af digitale tjenester, som kan være særligt nyttige for virksomheder, der opererer hovedsageligt online. Men vær opmærksom på, at der kan være begrænsninger i forhold til lånemuligheder og visse typer transaktioner.

Erhvervskonto i udenlandske banker (IBAN/SWIFT)

At åbne en erhvervskonto i en udenlandsk bank kan være en attraktiv mulighed, især hvis din virksomhed opererer på tværs af grænser. Disse konti fungerer oftest med IBAN og SWIFT-koder, som gør det muligt at gennemføre internationale transaktioner. Priserne varierer, men mange banker tilbyder konkurrencedygtige priser, som starter fra omkring 100 DKK om måneden, og går helt op til 1500 kr. pr. måned. Men vær opmærksom på, at der kan være yderligere gebyrer for internationale transaktioner og valutaomregning.

Der kan også være begrænsning ift. integration til regnskabsprogrammer, og du skal også sikre dig at bankkontoen kan blive registreret som NemKonto hos Erhvervsstyrelsen. Dog er der mange af de nye internationale erhvervsbanker der er langt bedre til eksempelvis handel med valuta, hvorfor valutaveksling er langt billigere her end i de “normal banker”, hvis man da kan kalde dem det efterhånden. Så hvis du eksempelvis handler meget i udlandet, kan det altså være en fordel at betale et højere månedligt gebyr, for at få en samlet lavere bankomkostning.

Erhvervskonto i udenlandske banker (dansk konto+reg)

Nogle udenlandske banker tilbyder også erhvervskonti med dansk konto og registreringsnummer. Disse konti giver samme faciliteter som en traditionel dansk erhvervskonto, men kan have lavere gebyrer. Priserne starter typisk fra omkring 50 DKK om måneden, og de dyreste koster op til 1500 DKK pr. måned. Det er vigtigt at kontrollere eventuelle ekstra omkostninger som valutaomregning og internationale overførsler. Er man registreret som dårlig betaler kan disse ofte være den klart bedste løsning. Nogle af disse erhvervskonti kan også have begrænsning ift. integration til regnskabsprogrammer, og det er ikke sikkert at kontoen kan blive registreret som NemKonto hos Erhvervsstyrelsen.

Der kan også være nogle af disse erhevervskonti der ikke tilbyder et betalingskort til kontoen. Der kan dog oftest findes andre løsninger på netop det problem, som f.eks. den danske fintech virksomhed Pleo, der tillader at man kan lave et eksternt betalingskort. Pleo er i øvrigt også en glimrende løsning på mange andre problemer, og i mange tilfælde et bedre valg end bankernes betalingskort, da de bla. hjælper med bilagsindsamling, udgiftshåndtering, bogføring osv. Hvis du gerne vil have hjælp til at vælge den rigtige konto til netop dit behov, er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til os.

Hvad er den billigste erhvervskonto?

Den billigste erhvervskonto afhænger af dine virksomhedsbehov. Online danske firmakonti og udenlandske banker, der tilbyder danske kontonumre, kan være de billigste alternativer. Men husk, at omkostninger kan variere afhængigt af antallet af transaktioner og de tjenester, du har brug for. Vi har skrevet et indlæg du måske kan bruge, hvis du leder efter den billigste erhvervskonto: Top 10 over de billigste erhvervskonti

 

 

Revisor hjælper iværksætter der kan ikke få erhvervskonto
Vi kan hjælpe dig

Du kan ikke få erhvervskonto – Skal vi hjælpe?

At søge en erhvervskonto kan være en kompleks proces, især hvis du er en nystartet virksomhed, eller hvis du har haft problemer med at få en erhvervskonto tidligere. Det kan også være at du har en konkurs bag dig, eller at du er registreret i RKI. Det er også en mulighed at du bare ikke kan få en erhvervskonto fordi du ikke kan eller gider lave den rigtige dokumentation til banken. Uanset grunden kan vi hjælpe med at finde den rette bankkonto til dig – Og hvis vi ikke kan, skal du ikke betale os en eneste krone.

Hvorfor det kan være en god idé at søge professionel hjælp til erhvervskonto

En erhvervskonto er ikke bare en erhvervskonto. Der er mange forskellige valg man skal overveje. Skal du have en indløsningsaftale? Skal kontoen være din virksomheds Nemkonto? Skal du bruge konto + reg. nr., eller er IBAN/SWIFT rigeligt? Hvad med betalingskort og girobetaling?

En professionel rådgiver kan guide dig gennem processen, hjælpe med at forberede de nødvendige dokumenter og give råd om, hvordan du kan øge dine chancer for at få en erhvervskonto. De kan også hjælpe med at sammenligne forskellige kontotyper og finde den bedste løsning for din virksomhed. En professionel rådgiver kan være en værdifuld investering for at sikre, at du får den erhvervskonto, du har brug for, til den bedste pris. Og så kan en rådgiver spare dig utallige brugte timer og frustration. At få hjælp til erhvervskonto kan altså i mange tilfælde være billigere, end selv at bruge timevis på at lave dokumenter, budgetter osv., til hver enkelt erhvervsbank.

Vi garanterer at du får en erhvervskonto – eller skal du ikke betale

Er beskeden fra bankmanden stadig “Du kan ikke få erhvervskonto her”? Hos os er din succes vores førsteprioritet. Vi er så sikre på vores evne til at hjælpe dig med at åbne en erhvervskonto, at vi tilbyder no cure no pay. Hvis vi mod forventning ikke kan hjælpe dig med at få en erhvervskonto, fakturerer vi dig ikke. Vi forstår, at starten på en virksomhed kan være både tidskrævende og dyr, og vi ønsker at minimere dine risici. Med os kan du være sikker på, at du enten får den erhvervskonto, du har brug for, eller ikke skal betale for vores tjenester.

Har hjulpet mange andre der ikke kan få erhvervskonto

Vi har en lang historik med at hjælpe iværksættere, der har haft vanskeligheder med at åbne en erhvervskonto. Vores team af eksperter har hjulpet mange andre virksomheder med at navigere gennem bankernes krav og dokumentationskrav. Fra virksomheder i “højrisiko” brancher til iværksættere med tidligere konkurs i bagagen, samt folk i RKI. Vi har oplevet det hele. Vores succesrate er høj, fordi vi forstår, hvad banker leder efter, og hvordan man præsenterer din virksomhed på den bedst mulige måde. Uanset din situation er vi her for at hjælpe dig med at få den erhvervskonto, du har brug for, for at drive din virksomhed. Udfyld formularen herunder, ring på +45 70 60 42 82 eller skriv en mail til morten@digi-tal.dk – Så tager vi en uforpligtende snak.

Lad os tage en uforpligtende snak

Skal vi ringe til dig?

Digi-Tal Regnskab kontakt

Del med dit netværk

Læs andre indlæg

Årsregnskabets frist 2023
Blog

Årsregnskabets frist 2023: Undgå tvangsopløsning og bøder

Vigtigheden af at overholde årsregnskabets frist 2023 Velkommen til vodes guide, hvor vi dykker ned i alt du skal vide, for at overholde årsregnskabets frist 2023 for danske virksomheder. I en verden, hvor økonomisk præcision og rettidighed er afgørende, står årsregnskabet som et nøgleelement i enhver virksomheds drift. Denne artikel vil ikke blot oplyse dig

Læs mere »
Betalingskort til en erhvervskonto
Blog

Oprettelse af erhvervskonto: Hurtig og nem opstart for danske iværksættere

Introduktion til oprettelse af erhvervskonto Oprettelse af erhvervskonto er en af de, hvis ikke den, vigtigste ting i opstartsfasen af en ny virksomhed. Det kan være komplekst og udfordrende at finde den rigtige firmakonto, men uden den, kan du ikke få gang i din virksomhed. En erhvervskonto er en nødvendig bestanddel af enhver virksomheds finansielle

Læs mere »

Lad os tage en uforpligtende snak

Skal vi ringe til dig?

Digi-Tal Regnskab kontakt

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Eller har du nogle spørgsmål? Udfyld formularen, og vi kontakter dig.

Skriv til os

Vi svarer altid